Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Pincejárat a Magdolna Udvarban

Pincejárat a Magdolna Udvarban

14.00-18.00 A Bornegyed társasjáték premierje!
15:00 Tárlatvezetés és múzeumi játék a Helytörténeti Gyűjteményben Gyönki Viktória muzeológussal.
17:00 Workshop az Artér Művészeti Egyesület szervezésében.
18:00 Aranyalma Páros koncertje az Átriumban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 4. szombat, 14:00

Pincejárat a Magdolna Udvarban

14.00-18.00 A Bornegyed társasjáték premierje! Bárki kipróbálhatja, aki szeret játszani , nevetni és készen áll egy új kalandra. Az se gond, ha hiányos a csapatotok, vagy segítség kell.  A játékmester a teljes idő alatt a vállalkozó kedvű résztvevők rendelkezésére áll.

A játék megvásárolható a Magdolna Udvar boltjában.  

15:00 Tárlatvezetés és múzeumi játék a Helytörténeti Gyűjteményben Gyönki Viktória muzeológussal.

Tekintsen be Budafok-Tétény történetébe kiállítási tárgyaink és képeink segítségével! A tárlatvezetés után időutazásra invitáljuk látogatóinkat: egy 100 évvel ezelőtt élt budafoki nagymama vagy gyermek bőrébe bújva is felfedezheti a kiállítást, ha kitölti játékos karakterlapunkat.

17:00 Workshop az Artér Művészeti Egyesület szervezésében.

Fényjáték – A fotogram készítése egyszerűbb, mint gondolnátok! Palik Eszter képzőművésszel

Hogyan készül a fotogram? Egy fényérzékeny papírra, képelőhívó vegyszerekre és a kreativitásunkra van csak szükség.A fotogramok, azaz a fényképezőgép nélkül készülő fényképek úgy készülnek, hogy a fény fényérzékeny papírra vetül, vagy a tárgyakat közvetlenül a papírra helyezzük. Az első fotósok közül Henry Fox Talbot és Anna Atkins is készített olyan képeket, amiket fotogramnak neveznénk. Viszont a fotogram mint technika csak az 1910-es években vált népszerűvé és az avantgárd művészetében jelent meg legelőször.

18:00 Aranyalma Páros koncertje az Átriumban

Az Aranyalma Páros hangszereinkkel a magyar néphagyomány éltető forrásából töltekezve és az esztendő jeles napjaihoz igazodva muzsikál kicsiknek és nagyoknak; éneklünk Istenről, szerelemről, borról, vitézségről, a magyar hazáról, emberi sorsokról, elmúlásról és feltámadásról. Közeli és távolabbi múltunk zenei kultúráját és a keleti népek zenei gondolkodásmódját egyaránt tükröző előadásaikhoz segítségül hívják mese-, és néptánckincsünket, valamint a csendet is.

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!