Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Piros-kék kártyafantáziák - Dr. Szabó G.Gábor bűvész estje
2

Piros-kék kártyafantáziák - Dr. Szabó G.Gábor bűvész estje

A nemzetközileg is elismert és díjazott Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész vadonatúj önálló estjén – 1 piros és 1 kék csomag kártya lapjainak segítségével – a közönséggel együtt, interaktív és szórakoztató módon teremti meg a gyerekkorból is ismert közös élményt: a Csodát! Tartson velünk és élje át újra, vagy talán életében először, milyen is a lehetetlen megtapasztalása!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 19. csütörtök, 18:00

Piros-kék kártyafantáziák - Dr. Szabó G.Gábor bűvész estje

Dr. Szabó G. Gábor 41 éves bűvész-pályafutása során több mint 30 országban mutatta be tudományát, s évek óta osztja meg elméleti és gyakorlati tudását hazai és külföldi kollégákkal, s tart szemináriumokat Európa szerte. Saját mutatványaiból álló változatos versenyprogramjait rengeteg mérvadó hazai és nemzetközi versenyen is bemutatta, többek között különdíjat kapott Európa legjelentősebb close-up (mikro-mágia) versenyén, Londonban. 2017-ben pedig Corodini Emlékgyűrűt kapott, mely az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerés bűvészek számára. Tagja több igen neves nemzetközi szakmai szervezetnek (The Magic Circle (London), IBM TVP for Hungary, a Juan Tamariz nevével fémjelzett,ún. Escorial nevű nemzetközi kártyabűvész-workshop stb.), illetve elnöke az általa is alapított 11 éves Figaro Bűvészklubnak. Több, különböző tematikájú önálló estje mellett, megálmodója, alapítója és házigazdája a Magyarországon egyedülálló „Varázs-Szalon” sorozatnak, melynek 6 év alatt 42. része valósult meg.

Fotó: Tóth Balázs

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!