Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Polska Jazz / Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (C/UA/PL)
4

Polska Jazz / Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (C/UA/PL)

A nemzetközi formáció a jazz, a latin-kubai ritmusok, a salsa és a klasszikus zene fúzióját játssza négy különböző nációjú zenész értelmezésében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 20:00

Polska Jazz | Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (CU/UA/PL)

Közreműködik:
Roland Abreu - nagybőgő
Taras Bakovskyi - szaxofon
Paweł Kukuła - zongora
Dominik Jaske - dob
Dominik Jaske

A nemzetközi formáció a jazz, a latin-kubai ritmusok, a salsa és a klasszikus zene fúzióját játssza négy különböző nációjú zenész értelmezésében. A Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz a zenekarvezető, Roland Abreau kubai zenei gyökereiből nőtt ki, aki Havannában született és húszéves koráig ott is élt. A tehetséges jazzbőgős, zeneszerző és producer jelenleg második otthonában, Lengyelországban él, ahová még zenei tanulmányai vezették, amikor a havannai zeneakadémia elvégzése után a wrocław-i zeneakadémiára iratkozott be. Roland szenvedélye, víziói és virtuozitása jelentik a The Cuban Latin Jazz legfőbb mozgatórugóját.

A zenekar szaxofonosa, Taras Bakovskyi Ukrajnából származik, itt kezdte zenei tanulmányait is. Később Lengyelországban tanult tovább a legendás európai jazzszaxofonos, Piotr Baron tanítványaként. Taras számos jazz-művésszel dolgozott már együtt, többek között Frank Parkerrel és a Jazz colective-vel is. A zongorista Paweł Kukuła Varsóban tanult, és szintén számos emlékezetes kollaborációt tudhat maga mögött. A dobos Dominik Jaske csodagyerekként indult, hatévesen kezdett el dobolni, jelenleg pedig Varsóban tanul.

A Cuban Latin Jazz debütáló lemeze, a Juntos Por Siempre 2019 januárjában látott napvilágot a V Records gondozásában. Az album a tagok saját szerzeményeit és a legfontosabb kubai zenészek darabjait tartalmazza. Második albumuk, a 2020-ban megjelent Roots melankolikusabb tájakra vezet, de ugyanúgy ott lüktet benne a latin szenvedély.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Ajánló


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!