Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Privát - Tárlatvezetés Barakonyi Szabolccsal

Privát - Tárlatvezetés Barakonyi Szabolccsal

November 16-án 15 órától Barakonyi Szabolcs tart tárlatvezetést Helmut Newton fotói között.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 16. szombat, 15:00

Barakonyi Szabolcs 2001-től tagja a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának, 2003 decemberétől pedig az Index.hu internetes hírportál fotóriportere. 2006-ban elnyerte a Lucien Hervé- és Rodolf Hervé-díjat, 2007-ben az arles-i fotófesztiválon (Recontres des Arles) a Photo Service Publishing díjában részesült. Fotóit a világ több városában, azok fotófesztiváljain, művészeti vásárain és múzeumában bemutatta, köztük a toulouse-i Chateau d’Eau-ban, a sanghaji Museum of Conteporary Artban. Többször részt vett a Paris Photo nemzetközi fotóvásáron, 2008-ban a budapesti Viltin Galériával a FIAC-on. Szerepelt már a łódzi a krakkói és a párizsi fotóhónapon, valamint a poznani Fotó Biennálén. Munkái megtalálhatóak a toulouse-i Chateau d’Eau fotógyűjteményében, Franciaországban, és a Miskolci Galéria gyűjteményében, Miskolcon.

 

November 16-án 15 órától Barakonyi Szabolcs tart tárlatvezetést Helmut Newton fotói között.

Ajánlatunk


keserves bohózat két részben

A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!