Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ráckeve földről, vízről, levegőből
4

Ráckeve földről, vízről, levegőből

A ráckevei HÉV állomáson találkozunk és rögtön a város központja felé vesszük az irányt. Útközben megismerkedünk a Savoyai-kastéllyal és történetével, találkozunk Árpád vezérrel, és egy vizával, majd az Árpád híd lábánál hajóra szállunk és a vízen ringatózva páratlan látványban lesz részünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 6. szombat, 9:50

Ráckeve földről, vízről, levegőből

Egyéb díjak (az egyéb díjak a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül):
kb. egy órás hajózás: 2000 Ft/fő
római katolikus templom: 500 Ft/fő
hajómalom látogatás őrlési bemutatóval: 800 Ft/fő
szerb ortodox templom: 500 Ft/fő
tűztorony kilátó (lépcsőn közelíthető meg): 600 Ft/fő, diák, és nyugdíjas 400 Ft/fő

Találkozó Ráckeve HÉV állomás
Gépkocsival érkezők figyelmébe! A HÉV állomás környékén vagy a Savoyai-kastély környékén érdemes parkolni a programok miatt. Ha gépkocsival érkezel, kérlek, hogy jelezd felém mindenképp a hello@barangolobk.hu email címen vagy a facebook.com/barangolobk oldalon üzenetben, nehogy elkerüljük egymást. Köszönöm szépen!
A HÉV menetrend szerint 8:35 órakor indul Közvágóhídról, és Ráckevére ér 9:47 órakor menetrend szerint.
Térkép: https://goo.gl/maps/oPwPAr41XhV6aJu67

Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
A barangolás vége Ráckeve belvárosában lesz
Egész napos program, gyalogos városnézés. Utazás egyénileg.

Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR0urkCs3iWl6DIfu2sMVNbaR8Ey-0Wv3GI4NAPRyBvVV0VPA9mSkSYrliM
ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR3f7WwO0N_FTrszcO8HufbDq_ZMxMrexhZRjoCnBy_zft0JcudFwYU1au0
Légy szíves olvasd el!

A ráckevei HÉV állomáson találkozunk és rögtön a város központja felé vesszük az irányt. Útközben megismerkedünk a Savoyai-kastéllyal és történetével, találkozunk Árpád vezérrel, és egy vizával, majd az Árpád híd lábánál hajóra szállunk és a vízen ringatózva páratlan látványban lesz részünk. Egy órás hajókázásunk után a ráckevei hajómalomban molnárnak állunk és őrölünk egy kis gabonát a híres csónakos piac mellett. A vízi panoráma után a magasba törünk. A Városháza kecses tornyából – a Tűztorony kilátóból - pár tucatnyi lépcső leküzdése után jutalmunk 40 méter magasból káprázatos kilátás lesz. Megkeressük János vitézt, rácsodálkozunk a 600! négyzetméternyi falfestményre (seccóra) a katolikus templomban. Végül az ország egyetlen gótikus szerb ortodox templomának csodálatos ikonfalánál fejezzük be ráckevei barangolásunkat.
Minden látnivalónál idegenvezetés lesz.

Egyéb tudnivalók:
A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen. Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A barangolást rossz idő esetén is megtartom.
A templomok, múzeumok, és intézmények nyitvatartási idejében sétálunk, illetve a hajó menetrendje szerint, azonban az templomok, múzeumok, és intézmények fenntartják maguknak a jogot a nyitvatartási idejük megváltoztatására, a hajó a menetrendjének megváltoztatására.
Legyen nálad kisebb címletű bankjegy, aprópénz a belépőjegyek befizetésére.
Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudok neked biztosítani a készülékhez.

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj a facebook.com/barangolobk oldalon a Messengeren.

Legyél Te is Barangoló!

Ajánlatunk


Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a jó nagymama? Először is, a fülébe egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak.

Sárik Péter – zongora, Fonay Tibor – bőgő, Gálfi Attila – dob

A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye. Gyűjteményében a közel 225 ezer néprajzi tárgy mellett egyedülálló fényképfelvételeket, kéziratokat, fotókat, népzenei és filmfelvételeket őriz.

Ajánló


III. András– Az utolsó aranyágacska. X. Koronázási Szertartásjáték

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!