Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


1 500 Ft
Normál jegy

Aktuális előadások



Rácz Zsuzsa: Mi a nők szuperereje? az igazi win-win – nőügyekről – nemcsak nőknek stand up

"Kik azok, akiket alig száz éve még tulajdonként kezeltek, pont mint egy lovat, vagy tehenet? Akik nem vásárolhattak saját házat, de még a gyerekeik sorsáról sem rendelkezhettek, nem lehetett saját pénzük, állásuk, és ha megunták őket, egyszerűen az utcára tették?
Ők ugyanazok, akik ma autót, céget, országot vezetnek és a világ GDP-jének egy harmadát termelik ki- csupán a nem fizetett, gondoskodó munkájukkal, mely nélkül összedőlne a világunk.
Alig vagyunk tudatában annak, hogy a nők hatalmas utat jártak be közel száz éve alatt.
Mert alig vagyunk tudatában, hogy micsoda szupererőnk van."
Kihagyhatatlan előadás - nőkről, nemcsak nőknek!
Rácz Zsuzsa kereken 20 évvel ezelőtt az "Állítsátok meg Terézanyut!" című könyvével lett ismert és népszerű. Zsuzsa az elmúlt húsz évben magyar nők ezreit „segítette hozzá ahhoz, ami a legnagyobb hiánycikk a körükben: a megbecsüléshez”.
A könyv sikere nyomán igazi női közösség született. A Rácz Zsuzsa által alapított Terézanyu Klub pályázatán és rendezvényein olyan témák kerültek elő, amelyek "a női lét valamely tabu témájára kérdeznek rá, például a család és a munka összeegyeztethetőségére (ha van ilyen egyáltalán), a saját magunkra fordított idő lehetőségére – vagy inkább lehetetlenségére -, a gyermekvállalás vagy éppen a gyermektelenség nehézségeire, a párkapcsolat csapdáira, vagy épp az anya-lánya kapcsolatok kihívásaira".
Rácz Zsuzsa mostanság izgalmas, sokakat érintő és érdeklő női témákról ír rendszeresen a Nők Lapjában, remek stílusban. Hozzánk is egy ízig-vérig női témával fog érkezni - mi máris nagyon várjuk!

A bemutató végén lehetőség lesz az író köteteinek megvásárlására és dedikálásra is.

Ajánló


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

A legismertebb ABBA slágerek válogatása.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!