Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Rádió BÉZS nyilvános felvétele

Rádió BÉZS nyilvános felvétele

Sztorizva beszélgetünk sikerekről, pályatársakról, színházról, a nemrég megjelent életrajzi könyvéről, a rock és a musical hazai őskoráról és persze a mai viszonyokról, továbbá arról, hogy miért és hogyan lett rockerből musical énekes.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 7. hétfő, 19:00

19.00 Borsi László vendége Makrai Pál

Köztünk csak egy mikrofon. Zenés beszélgetés Makrai Pál színésszel, rock és musical énekessel.

1963-ban indult a pályafutása.

Zenekarai: Apostol, Korál, Kormorán, Színészzenekar, Old Sámson és a Favágók. 1981-től a Rock Színház tagja volt annak 1995-ös megszűnéséig.

Főbb szerepei: Sztárcsinálók - Pál apostol, Jézus Krisztus Szupersztár - Júdás, A nyomorultak - Javert, Sakk - Fred, Egri csillagok - Cecey, Evita - Magaldi, Jekyll&Hyde - Utterson.

Sztorizva beszélgetünk sikerekről, pályatársakról, színházról, a nemrég megjelent életrajzi könyvéről, a rock és a musical hazai őskoráról és persze a mai viszonyokról, továbbá arról, hogy miért és hogyan lett rockerből musical énekes.

Szó lesz a fociról is (tagja volt a Színészválogatottnak) és arról, hogy, miért lett a zöld a kedvenc színe.

20.00 Szabó Gabi Mici - újságíró, műsorvezető - A Szóvivők és a MűShowrevezetők c. könyvek írója

Ma esti beszélgetőparnere: Buza Sándor, műsorvezető.

Szabó Gabi Mici: Egy kávé Micivel… MűSHOWrvezetők

Öt év alatt, közel ötszáz műsor és több, mint ötszáz vendég mesélt egy-egy apropó okán a rádióban, Mici mikrofonja előtt és a rádión kívül is egy kávé mellett.

Mici, az „emberre” kíváncsi. Nem azért mert híres, inkább azért mert valódi értéket lát mögötte. Emberi sorsok, rendkívüli sztorik, sikerek, szakmai csúcsok váltak érthetőbbé az olvasók előtt már az első két könyve – A Szóvivők, Szóvivők újratöltve - 22+1 interjú olvasói előtt is. „A szóvivők” rejtélyes, izgalmas és sokszor megfejthetetlen munkája után, ezúttal a szintén média-szereplők, kollégák, „A műsorvezetők” kerültek a porondra.

A nagy színpadra, ahol a Show –t gyakran ők viszik el, vagyis sokkal inkább showman-ek, mint „csak” műsorvezetők. Hogy hol a határ, hogy ők, hogy látják a műsorvezetők szakmaiságát, mit gondolnak a jelenlegi és az egykori műsorvezető –munkáról?

Ezekre is kíváncsi volt a szerző, aki persze az előző könyvekhez hasonlóan most is utazott az időben, feltérképezte a főszereplők múltját is. Hogy vajon honnan jöttek, hogy kezdték és milyen céllal folytatták a műsorvezetők szintén érdekes, nagyon nehéz, de látványos életét.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!