Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Rafael Mário Trio feat. Gyémánt Bálint - Jazz itt!

Rafael Mário Trio feat. Gyémánt Bálint - Jazz itt!

Jazz itt!
Rafael Mário Trio feat. Gyémánt Bálint
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 2. csütörtök, 19:00


Rafael Mário Trio:
Rafael Mário (zongora, billentyűk), Bartók Vince (basszusgitár), Hidász Tamás (dob)
Közreműködik: Gyémánt Bálint (gitár)

Rafael Mário a magyar jazz fiatal generációjának egyik nagy reménysége, kimagasló tehetségű zongorista, aki ugyancsak kiváló zenészekkel, Bartók Vince basszusgitárossal és Hidász Tamás dobossal alapította meg új trióját. Első lemezük, a csupa saját szerzeményt tartalmazó My Hope ékes bizonyítéka zenekaruk egymás játékára érzékeny, zenei dialógusokra épülő hozzáállásának. Zenéjük az ész és a szív szimbiózisát testesíti meg végtelenül intim művészi eszközökkel. Ezen az estén az együttes kiegészül a szintén fiatal jazzgitárművésszel, Gyémánt Bálinttal, akit nem szükséges bemutatni a magyar jazzrajongóknak: az elmúlt tíz év egyik legsikeresebb magyar muzsikusa, akit nemcsak a szakma, de a közönség is a szívébe zárt. Közös koncertjükön felcsendülnek a trió és Gyémánt Bálint saját kompozíciói is.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!