Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


RÁHANGOL LAK

RÁHANGOL LAK

Vizuális elmélyülés felnőtteknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 14:00

Pár lélegzetvételt követve, lassan lépjünk be a kiállítótérbe, majd hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a hely hangulata és a műalkotások által teremtett atmoszféra. Miután gyermeki kíváncsisággal feltérképeztük a teret, engedjük meg, hogy az alkotások megszólítsanak minket.

A RÁHANGOL LAK során mindig egy-egy adott műtárggyal ismerkedünk meg. Az élményközpontú, interaktív foglalkozáson a résztvevők érzékenyítő, alkotós feladatokok keresztül reflektálhatnak a művekre. Az esemény ideje alatt a műveken keresztül egymás gondolatához is könnyebben tudunk kapcsolódni, miközben a közös vizuális élmény segítségével lelkileg is feltöltődünk.

Belépőjegy: 1000 Ft/fő

További információ: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti@modemart.hu e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!