Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


0 Ft - 6 000 Ft
10 jegytípus

Aktuális előadások



A Reformátusénekek koncert-istentiszteletet – amely a Kárpát-medencei reformátusok legnagyobb zenei ünnepe – 2002 óta azzal a céllal rendezzük, hogy református énekkincsünket professzionális előadók tolmácsolásában feldolgozzuk, illetve hang- és képfelvételt készítsünk. Az elmúlt 22 évben megjelent CD és DVD sorozat hasznos segédeszközként szolgál gyülekezetek, karnagyok, kórusok és oktatási intézmények számára.

A 300 főt számláló Kárpát-medencei Egyesített Református Kórusban a legjobb hazai kórusok mellett évről-évre velünk vannak Kárpátalja, Erdély, Felvidék és Délvidék énekesei. A négy blokkból álló zenei alkalmat Európa-hírű orgonaművész kíséri, és négy karnagy vezényli. A zenei blokkok elején elhangzik egy-egy bibliai Ige, a koncert végén a közösen elmondott Mi Atyánk, és az egymás kezét fogva elénekelt Himnusz után püspöki ima és áldás bocsátja el a gyülekezetet. A hangversenyen a közönség többször együtt énekel a kórussal, így az OPERA hangversenytermében több mint 1000 ember énekli a Zengő Igét.

Ezen a koncerten a legismertebb református zsoltárokból és dicséretekből hangzanak el egyszólamú énekek és többszólamú kórusművek.
Orgonaművész: Szotyori Nagy Gábor
Vezénylőkarnagyok: Arany János, Berkesi Boglárka, Erdélyi Dániel, Hoppál Péter
Kiadó, koncertigazgató: Böszörményi Gergely

Ajánló


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

Sapporotól Budapestig, Takuma Onodera (Japán) zongorakoncertje From Sapporo to Budapest, Piano concert by Takuma Onodera

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!