Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Rejtély

Rejtély

Stéphane elhatározza, hogy a gyönyörű Cantal-hegységbe költözik, hogy újra kapcsolatba tudjon kerülni 8 éves lányával, Victoriával, aki az édesanyja halála óta néma. Egy erdei séta során egy pásztor rábízza Victoriára a Mystère nevű kiskutyát, aki fokozatosan ráébreszti a gyereket az élet ízére.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 14:30

Rejtély | november 5., szombat, 18.30 - Környezetvédelmi hónap
Francia nyelven, magyar felirattal
Kalandfilm, 2021, 83 perc/R : Denis Imbert/Sz: Vincent Elbaz, Shanna Keil, Marie Gillain

Stéphane elhatározza, hogy a gyönyörű Cantal-hegységbe költözik, hogy újra kapcsolatba tudjon kerülni 8 éves lányával, Victoriával, aki az édesanyja halála óta néma. Egy erdei séta során egy pásztor rábízza Victoriára a Mystère nevű kiskutyát, aki fokozatosan ráébreszti a gyereket az élet ízére. Stéphane azonban hamarosan rájön, hogy az állat valójában farkas... A figyelmeztetések és a helyzet veszélyessége ellenére nem tudja elszánni magát, hogy elválassza lányát ettől az ártalmatlannak tűnő szőrgombóctól.

Sajtó: „A Mystère-t egy igaz történet ihlette, nagyon szép családi film, egyszerű és megható. Finoman kezeli az emberek és farkasok közötti együttélés kényes kérdését...".  - - Le Parisien

Mystère | Samedi 5 novembre, 18h30 – Mois de l’environnement
Français sous-titres hongrois
Aventure, 2021, 83’/R : Denis Imbert/Avec Vincent Elbaz, Shanna Keil, Marie Gillain

Stéphane décide d’emménager dans les belles montagnes du Cantal afin de renouer avec sa fille de 8 ans, Victoria, mutique depuis la disparition de sa maman. Lors d’une promenade en forêt, un berger confie à Victoria un chiot nommé « Mystère » qui va petit-à-petit lui redonner goût à la vie. Mais très vite, Stéphane découvre que l’animal est en réalité un loup… Malgré les mises en garde et le danger de cette situation, il ne peut se résoudre à séparer sa fille de cette boule de poils d’apparence inoffensive.

Presse : « Inspiré d’une histoire vraie, Mystère est un très joli film familial, simple et touchant. Il aborde avec finesse la question délicate de la cohabitation entre les hommes et les loups… »  Le Parisien

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa el a lámpát, biztosan meggyulladt a kredenc… Dehogy… hiszen ez a vekker… A vekker csönget… De hiszen akkor fél hét van már… fel kellene kelni.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!