Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Repül az alma

Repül az alma

Anders Duus: Repül az alma



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 23. csütörtök, 15:00

A népszerű svéd színpadi szerző, Anders Duus a Kolibri Színház felkérésére írt darabja egy zárkózott, emberkerülő öregúrról szól, akinek magányába egy nap betoppan az unokája, akivel korábban szinte semmilyen kapcsolata nem volt. A mogorva öreget a falubeli gyerekek sátánfajzatnak hívják és a saját rohadt almáival dobálják a házát. Vajon miért? Mi működteti a kirekesztett indulatokat, lehet-e bármit tenni ellenük? Vajon egy új, fiatal generáció képes lesz-e meghaladni a múltban gyökeredző előítéleteket? Az előadás nagyszerű szerepeket kínál a színház népszerű művészeinek, ifjú nézőinket pedig megismerteti egy olyan történettel, amely nem csak a távoli Svédországban, de nálunk is megeshet…

Szereplők:
Alexics Rita
Megyes Melinda
Tóth József
Fehér Dániel
Németh Viktória (KIMI-Kolibri stúdiós)

Díszlet, jelmez: Mats Persson
A rendező munkatársa: Hajsz Andrea
Rendező: Benedek Judit

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!