Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Richard Strauss-maraton: Budapesti Vonósok
2

Richard Strauss-maraton: Budapesti Vonósok

Műsor:
R. Strauss: Metamorfózisok - huszonhárom vonós hangszerre
R. Strauss: Duett-Concertino klarinétra, fagottra és zenekarra

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 22. szombat, 12:30

Richard Strauss-maraton: Budapesti Vonósok

A Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar maratonjai 2008 óta minden évben egy-egy zeneszerző munkásságának legjavát mutatják be egymást követő hangversenyek sorával, délelőttől kezdődően egészen késő estig a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben és a Fesztivál Színházban. Csajkovszkij, Dvořák, Beethoven, Schubert, Mozart, Bartók, Bach, Stravinsky, Mendelssohn és Schumann, Brahms, Bernstein és az amerikai zene, Debussy és Ravel, ismét Beethoven, valamint a koronavírus miatt online megrendezett Liszt és Berlioz alakja köré rendezett maratonok után idén Richard Strauss kerül középpontba. A német zeneszerző különleges, hosszú pályája a 19. század második felétől a 20. század közepéig ívelt, operáival és szimfonikus költeményeivel pedig hatással volt a modern zene alakulására, többek közt Bartók Béla indulására is. A fellépők névsora ezúttal is a hazai zenei élet kiemelkedő szólistáiból, kamaraformációiból és zenekaraiból áll majd, emellett zeneakadémisták ingyenes koncertekre várják az érdeklődőket az Üvegteremben, az Előadóteremben pedig emlékezetes előadások kelnek életre a vetítővásznon.

A sorozat művészeti vezetője Fischer Iván.

Közreműködők:
klarinét: Ács Ákos
fagott: Andrea Bressan

Rendező: Budapesti Fesztiválzenekar, Müpa

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!