Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Rigócsőr király
2

Rigócsőr király

Borbély Viktória: Rigócsőr Király - Kisiskolás PLUSZ bérlet III.
A Grimm testvérek azonos című meséje alapján írta: Borbély Viktória

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 14:30


Kérők hada verseng Garullina királykisasszony kezéért. De ő mindegyikőjükben csak kivetnivalót talál. Az egyik hórihorgas, a másik túl törpe, a harmadik kezében úgy áll a kard, mintha zászlót lobogtatna, vagy mintha söprögetni készülne. Az utolsó meg… mintha az ábrázatjára ráült volna a rigó. De Rexon király – ki e gúnynevet kapja – halálosan beleszeret a fennhéjázó királykisasszonyba és elhatározza, hogy másnap álruhában – koldusként – újra szerencsét próbál. Eközben az öreg király megunva lánya méltatlan viselkedését, úgy rendelkezik, hogy az első férfiemberhez hozzáadja, aki a palotába bebocsáttatást kér. Ki más is lehetne, aki bezörget a kapun, mint a koldus és anyja. Garullina mint a koldus felesége kezd új életet. Megtanulja, hogy mindenért meg kell dolgoznia. Ráébred arra, hogy az élet számtalan csodát rejt mindazoknak, akik megbecsülik azt és képesek tenni is érte. Lassan beletanul a kétkezi dolgokba és mire a mese végére érünk Garullina méltóvá válik a trónra, így Rexon király felfedheti kilétét. A fináléban együtt örülhetünk Rigócsőr királlyal és szépséges hitvesével.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!