Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


RIPOFF RASKOLNIKOV KONCERT

RIPOFF RASKOLNIKOV KONCERT

A tiszteletbeli magyarrá lett osztrák dalszerző, Ripoff Raskolnikov generációk számára meghatározó előadó, zenei guru.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 22. péntek, 20:00

Ripoff Raskolnikov Band, vendég: Redbreast Wilson

A tiszteletbeli magyarrá lett osztrák dalszerző, Ripoff Raskolnikov generációk számára meghatározó előadó, zenei guru. Közvetett és közvetlen hatása a Quimbytől Ferenczi Györgyön át Frenkig számos hazai előadónál felfedezhető, de több számát a brit Ian Siegal is feldolgozta. (mupa.hu)

„A mind gitárosként, mind pedig énekesként és dalszerzőként elismert Ripoff az egyik legsajátosabb alakja az európai blues szcénának, aki úgy tiszteli a blues nagy alakjait, hogy mindvégig megőrzi saját hangját. Dalai olyan általános emberi érzésekről szólnak, mint a szerelem, fájdalom, veszteség, öröm, életigenlés, vagy halálfélelem, műfajokon túli erőteljes költőiség és zenei kifejezésmód jellemzi.

Mindig szövegcentrikus számokat írtam, bár a dalok többsége úgy születik, hogy a szobámban elkezdem pengetni a gitáromat, majd kitalálok egy akkordmenetet. Amikor pedig már úgy érzem, hogy működik a zene, írok hozzá szöveget. Szerintem a szó és a hang közötti közjáték a legfontosabb, ez az a zenei világ, amely engem igazán érdekel. Ha például meghallgatod Joni Mitchell Shadows and Light című albumát, ott is azt tapasztalod, hogy nagyon erős szövegekre kiváló zenészek improvizálnak. Számomra akkor érdekes a dolog, ha a szöveg és a zene egyensúlyban van” - mondja Ripoff egy interjúban.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!