Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Rolla János és a Zeneakadémia Kamarazenekara / 1

Rolla János és a Zeneakadémia Kamarazenekara / 1

Bartók: Divertimento, BB 118
Mozart: 9. (Esz-­dúr) zongoraverseny, K. 271 („Jeunehomme/Jenamy”)
Schubert: 5. (B-dúr) szimfónia, D. 485

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 9. vasárnap, 19:30

David Fray (zongora)
A Zeneakadémia Kamarazenekara
Koncertmester: Rolla János

Az egyetem hallgatóiból álló kamarazenekar órarend szerinti projektek keretében készül fel koncertjeire. Az együttes 2020-ban háromrészes bérletben szólaltatja meg a zeneirodalom gyöngyszemeit Rolla János Kossuth-díjas hegedűművész vezetésével. S így, ahogy a próbák folyamán a diákok, úgy a hangversenyeken a közönség is tanúja lehet generációk találkozásának, illetve a magyar kamarazenekari hagyomány tovább élésének. Hiszen Rolla János ennek a tradíciónak a leghitelesebb tolmácsolója: alapító tagként részt vett a Liszt Ferenc Kamarazenekar létrehozásában, 1979-től pedig közel negyven évig állt az együttes élén mint művészeti vezető. A bérlet első hangversenyén nyitó- és záródarabként Bartók háromtételes vonószenekari Divertimentója, valamint Schubert fúvós hangszereket is felvonultató 5. szimfóniája hangzik el – az osztrák szerző az este fellépőivel egyidős volt, amikor 1816 őszén befejezte ezt a művet. A kettő között Mozart 9. (Esz-dúr) zongoraversenye hangzik el, a világhírű francia zongoraművész, David Fray tolmácsolásában, aki az idei évtől a Zeneakadémia vendégoktatója.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!