Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Roy és Ádám - 20 éves jubileumi szimfonikus nagykoncert

Roy és Ádám - 20 éves jubileumi szimfonikus nagykoncert

Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba, s ahogy a daluk is mondja, a csapból is ők folytak. .

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 31. vasárnap, 19:00

1998 májusa óta 7 albumot jelentetett meg a formáció, mely sikere azóta is töretlen. 2006-tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoli dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Olyan slágerek, sikerdalok fémjelzik zenei pályájukat, mint ’A csapból is én folyok!’, a ’Trambulin’, a ’Feketén a hófehér’, a ’Csak 1 pillanat’, ’Az otthon itt van’, vagy éppen ’Az én órám másképp jár’. Számtalan szakmai díj, elismerés kisérte zenei útjukat. A zenekar idén ünnepli fennálásának 20. évfordulóját, melyet egy különleges, szimfonikus nagykoncerttel ünnepelnek meg a veszprémi Hangvillában. A legmeghatározóbb dalok eddig még soha nem hallott hangszerelésben csendülnek fel ezen a különleges estén, átfogó képet adva az elmúlt két évtizednek

Ajánlatunk


zenés party két részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!