Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Rozmán Lajos Quartet feat. Gadó Gábor: Kisülés

Rozmán Lajos Quartet feat. Gadó Gábor: Kisülés

Kortárs jazz és kortárs klasszikus zene ma már alig szétszálazható fogalmak, határuk egybemosódni látszik. Ami a legfontosabb bennük, az a találkozás: mi történik, ha különböző praxisok, egymást kölcsönösen hordozó és feltételező világok szövetségre lépnek? Miféle elektromosság keletkezik és milyen zene születik ebből itt és most?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 20:00

Rozmán Lajos Quartet feat. Gadó Gábor: Kisülés

Közreműködik:
Rozmán Lajos - klarinétok
Gadó Gábor - gitár
Rákóczy Anna - fuvola
Hock Ernő - nagybőgő

Rozmán Lajos kísérletező előadó, aki duótól a nagyzenekarig az együttesjáték számtalan formájában és szólistaként is letette névjegyét. A játék szerveződésének és irányításának minden mozzanatát ismeri hangszeresként és karmesterként egyaránt, ami markáns hangzásideálban, a játék intenzív belső dinamizmusában nyilatkozik meg. Mindez a tapasztalat, illetve az írott zene legnagyobbjaitól is evidenciaként örökölt improvizatív ösztön találkozik Gadó Gábor megkomponált és szabad zenéinek tradícióban gyökerező és mégis összetéveszthetetlenül öntörvényű, nemes szépségével.

Nem ez az első találkozásuk, inkább több évnyi közös munka és a legkülönbözőbb felállásokban megélt közös játék legújabb állomása. A találkozásból fakadó elektromos kisülés belső garanciáját Rákóczy Anna és Hock Ernő biztosítja, akik Rozmán és Gadó régi útitársai.  

A műsorban Gadó Gábor legújabb számai és váratlan hangnemben megszólaló átiratok több évszázad zenei emlékezetét teszik jelenvalóvá.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!