Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Rudolf Buchbinder és a Drezdai Staatskapelle Kamaraegyüttese
2

Rudolf Buchbinder és a Drezdai Staatskapelle Kamaraegyüttese

Kivételes ajándék: az ünnepelt osztrák zongoraművész, Rudolf Buchbinder és a Drezdai Staatskapelle muzsikusai egy nappal a zenekar hangversenyét követően másik oldalukról is bemutatkoznak, az előző est programján szereplő versenymű és szimfónia után kamarazenét szólaltatva meg igen változatosan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 8. péntek, 19:30

Kivételes ajándék: az ünnepelt osztrák zongoraművész, Rudolf Buchbinder és a Drezdai Staatskapelle muzsikusai egy nappal a zenekar hangversenyét követően másik oldalukról is bemutatkoznak, az előző est programján szereplő versenymű és szimfónia után kamarazenét szólaltatva meg, ráadásul igen változatosan, hiszen Beethoven művében vonósok, Mozartéban fúvósok csatlakoznak a zongorához, Dvořák pedig a bécsi klasszikusok kiegyenlítettsége után a szláv romantika zamataival és élénk érzelemvilágával teszi teljessé a műsort.

Rudolf Buchbinder immár több mint fél évszázada a nemzetközi zongoraművész-társadalom élvonalának megbecsült képviselője, akit elmélyült, intellektuális muzsikusként tisztelnek, és a klasszikus-romantikus repertoár legautentikusabb előadói között tartanak számon. Korábban nagyon ritkán lépett fel Magyarországon, ezért is rendkívüli lehetőség, hogy ezúttal nemcsak szólistaként, hanem kamaraprodukciókban is hallhatjuk. Pályáján a kamarazene mindig fontos szerepet játszott: már tizenöt évesen (!) egy zongoratrió tagjaként nyerte meg - korengedménnyel induló versenyzőként - a világ egyik legrangosabb megmérettetését, az ARD müncheni Nemzetközi Zenei Versenyét, és később is olyan partnerekkel muzsikált, mint Josef Suk és Starker János. „Karrier szempontjából mindig a nagy zongoraművész, Claudio Arrau volt a példaképem. Az ő pályáját állandó, enyhe emelkedés jellemezte, és élete végén ért a csúcsra. Nekem is ez az álmom” - vallotta meg pár éve egy interjúban az idén hetvennégy éves Rudolf Buchbinder.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!