Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ruka Yokoyama zongorakoncertje / BTF 2019

Ruka Yokoyama zongorakoncertje / BTF 2019

Az ifjú japán zongoraművész, Ruka Yokoyama olyan világhírű zongoraművészek mesterkurzusait látogatta, mint Eliszo Virszaladze, Dina Yoffe, Jacques Rouvier és Michel Béroff.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 8. hétfő, 19:30

2018-ban a Szapporói Szimfonikus Zenekarral Beethoven G-dúr zongoraversenyét adta elő. A Budapesti Tavaszi Fesztiválon is igazolja Beethoven zenéje iránti affinitását, hangversenyének első részében két igazán nehezen megközelíthető kompozíciót szólaltat meg a szerzőtől.

Ruka Yokoyama honfitársa és kortársa egyik zongoradarabját is előadja. A fiatal japán zeneszerző, Mizuki I mérnöki és zenei tanulmányokat végzett, 2016 óta az Aoyama Alapítvány ösztöndíjasa, valamint a Group NEXT zeneszerzőcsoport tagja.

Program:
Beethoven: Hat bagatell, op. 126
Beethoven: c-moll zongoraszonáta, op. 111
Mizuki I: Új mű
Prokofjev: b-moll zongoraszonáta, op. 84

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!