Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SALSA, SZIVAR, SZERELEM...

SALSA, SZIVAR, SZERELEM...

A forró érzésekkel teli, Kubában játszódó romantikus, zenés komédiában természetesen vérbeli, pezsgő, latin dallamok szólalnak meg.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 2. vasárnap, 15:00

Alejandro egy igazi férfiideál, minden nő álma; sármos, jóképű és minden területen tökéletes.
Nem csoda hát, ha Carolina mindössze öt hetes ismertség után úgy dönt, igent mond álmai pasijának.
A nászra Havannában kerül sor, ahová sok vendéget várnak, köztük a leendő ifjú ara nővérét Ariannát is (aki évek óta Amerikában tanul), hogy segítsen készülődni az esküvőre. Ekkor kezdődnek a bonyodalmak, pedig az esküvő még el sem kezdődött...
A forró érzésekkel teli, Kubában játszódó romantikus, zenés komédiában természetesen vérbeli, pezsgő, latin dallamok szólalnak meg.

Tervezett szereplők:

KURKÓ J. KRISTÓF
DÉTÁR ENIKŐ
BÓDI BARBARA
PÁSZTOR MÁTÉ
GYŐRI PÉTER
NYÍRŐ BEA
FEHÉRVÁRI PÉTER
TOPOLCSÁNYI LAURA
VALÁZSIK PÉTER
SZUROMI BERNADETT
BODOR SZABINA
KISFALUDY ZSÓFIA
BARSI MÁRTON
FALUSI BALÁZS ÁRON
MAGYAR BERNADETT
ANTAL ÁDÁM
TÓTH ALEX
MERK LÁSZLÓ
ZAKAR GÁBOR

Látványterv: FEKETE MONIKA
Koreográfus: BORBÉLY KRISZTINA
Ügyelő, asszisztens: VASS JÁNOS PÁL

Rendező:
MOLNÁR LÁSZLÓ

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!