Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta - Jazzkoncert

Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta - Jazzkoncert

Sárik Péter Trió, feat: Szőke Nikoletta: Jazzkívánságműsor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 29. péntek, 19:00

A “Jazzkívánságműsor” koncertek 2010-ben indultak és sikerük a mai napig töretlen. A közönség bármilyen stílusú és műfajú dalt kérhet, és a zenekar eljátssza jazzben. A koncertsorozat legjobban sikerült darabjai szerepelnek Jazzkívánságműsor lemezeken, melyből az első 2014-ben ”Az év jazz albuma” kategóriában Fonogram-díjat kapott, a második pedig 2016-ban volt Fonogram-díj jelölt, szintén ebben a kategóriában.
A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált.
Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop-, vagy rockkoncerthez hasonlít, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

Szőke Nikoletta a Montreaux-i Nemzetközi Jazz-Énekverseny 2005-ös döntőse és közönségdíjasa, a 2010-es Megasztár döntőse, Junior Prima Díjas jazzénekesnő.
Olyan világsztárokkal énekelt együtt, mint Bobby McFerrin, Kurt Elling, vagy Michel Legrand. Fellépett New Yorkban, Tokyoban és a világ számos fontos jazz klubjában, lemezei listavezetők voltak Japánban. Magyarország vezető jazz-énekesnője, többször elnyerte hazánkban az "Év Jazzénekesnője" díjat.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!