Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Senso Magico 10 – Az élő SOUL History

Senso Magico 10 – Az élő SOUL History

A SOUL History műsorvezetője, Rota Francesco zenekárnak jubileumi koncertje a Komlós SOUL Horns fúvóskarral. Vendégművészek: Fábián Éva, Dorozsmai Péter, Karácsony János-James, Novai Gábor, Várkonyi Mátyás és a Generál legendái!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 22. péntek, 19:00

Kapunyitás: 18.00h

After Party a Bazaar Eclectica-ban, az előadás házigazdája, a 90.9Jazzy SOUL Session műsorvezetője, Fekete Tamás által a ’70-es ’80-as évek SOUL/Funk legjobbjaival.

Online elővételi jegyár: 2500 Ft

Elővételi jegyár csak a helyszínen: 3000 Ft

A koncert napján csak a helyszínen: 3500 Ft

Amennyiben az interticket rendszerében elfogyott a jegy, kérjük érdeklődjön a helyszínen! www.varkertbazar.hu

A koncertről kép- és hangfelvétel készülhet.

Esőnap nincs.

 

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 16.00 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!