Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SESSION/Led Zeppelin Session

SESSION/Led Zeppelin Session

A SESSION/Led Zeppelin Session zenekar visszatér „szülővárosába” Veszprémbe, hogy a megyeszékhely legexkluzívabb koncerthelyszínén ismét méltó módon állítson emléket a világ valaha volt legjobb és egyben legnépszerűbb rockzenekarának, a most 50 éves Led Zeppelinnek.

 Magyarországon az elmúlt évtizedekben megannyi híres zenész kezdte pályáját a Led Zeppelin által ihletve, és kiváló muzsikusok nevével fémjelzett emlékzenekarok tolmácsolták az „Istenek kalapácsának” is nevezett brit formáció dalait.

A veszprémi SESSION – kisebb nagyobb megszakításokkal - több mint két évtizede ápolja rendkívüli műgonddal ezt a hatalmas zenei örökséget, sokszor bátran hozzányúlva a szerzeményekhez, úgy változtatva rajtuk, ahogy maga a Zep is tehetné, vagy tehette volna. Apró zenei utalások, váratlan fordulatok teszik még izgalmasabbá koncertjeiket.

A koncert azért is lesz nagyon különleges, mert a MUSIC MERCANT, és az R55 MUSIC STORE jóvoltából,egy teljes LUDWIG ORANGE VISTALITE BONZO ZEP dob-set lesz a színpadon, olyan, mint ami a kultikus Led Zeppelin koncertfilmben: a ”The Song Remains The Same”-ben is szerepel.

SESSION – Led Zeppelin Session:
Dávid Roland – ének
Nagy Gergely – gitár
Kéri Kolos – basszusgitár
Tatai Tamás – dob
Közreműködnek:
Nagy Róbert Roberson – billentyű
Bodnár Balázs – billentyű

Ajánló


Vidnyánszky Attila vadonatúj rendezésében

Folytatódik a Shakespeare-sorozat egy közkedvelt romantikus vígjátékkal! A Szerelmes Shakespeare, amit a Madách…