Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SFJAZZ Collective: New Works Reflecting the Moment

SFJAZZ Collective: New Works Reflecting the Moment

A DownBeat magazin szerint ebben az együttesben a tehetség, a kirobbanó virtuozitás és az elismertség olyan mértékben sűrűsödik össze, hogy nemigen találunk hozzájuk fogható jazzformációt. Az SFJAZZ Collective igazi műhelyzenekar, egyenrangú alkotótársak közössége.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 24. péntek, 20:00

Az erre a turnéra kilenctagúra bővülő csapat magához képest rendhagyó műsorral készül, amelyben a jelenkor kihívásai, köztük a pandémia és a széles körű világnézeti megosztottság által ihletett szerzeményeiket adják elő.

A 2004-ben alakult SFJAZZ Collective a kezdetektől fogva vezető jazzmuzsikusok demokratikus közösségeként kíván működni. Elsősorban a jazz és a popzene nagy formátumú alakjainak műveit hangszerelik meg a kollektíva számára, így tisztelegnek munkásságuk előtt, miközben a legfrissebb jazztrendek szólalnak meg hangszereikből. Így teszik nyilvánvalóvá, hogy a jazz örökérvényű, élő műfaj. Az évek során fejet hajtottak többek közt John Coltrane, Herbie Hancock, Thelonious Monk, Wayne Shorter, Stevie Wonder, Chick Corea, Michael Jackson, Miles Davis és António Carlos Jobim szerzői világa előtt; száznál is több hangszerelés és eredeti kompozíció került ki műhelyükből.
Az erre a turnéra összeállított anyag próbái 2021 őszén kezdődtek San Franciscóban Chris Potter zenei vezetésével, a premierre pedig az SFJAZZ Centerben került sor. Minden zenekari tag egy-egy vadonatúj eredeti szerzeményben fogalmazta meg, mit jelent számára szembenézni a 2020-as évek kihívásaival, a pandémia, a faji előítéletek, a politikai szélsőségek problémáival. Erre a projektre csatlakozott az együtteshez az elismert New York-i énekesnő, Gretchen Parlato és az egyik legkeresettebb, zenekarvezetőként is jelentős dobos, Kendrick Scott.
űSFJAZZ Collective:

zenekarvezető, tenor- és szopránszaxofon: Chris Potter
tenorszaxofon: David Sánchez
trombita: Etienne Charles
vibrafon: Warren Wolf
zongora: Edward Simon
bőgő: Matt Brewer
dob: Kendrick Scott
ének: Gretchen Parlato, Martin Luther McCoy

Ajánlatunk


A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!