Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Sírig tartsd a Sade!

Sírig tartsd a Sade!

“De Sade úr csak azt művelte, amit az egész világ.” Marquis de Sade

“…Amikor 1775-ben “a megrontott kislányok” ügyében vádat emeltek ellene, Sade ismét Itáliába menekült, de titokban visszatért La Coste-ba, az egyik lányt pedig a nagybátyjánál rejtette el. A “kislányok” ügyét soha nem nyomozták ki alaposan, és bár néhány napvilágra került részlet emlékeztet a Szodoma százhúsz napja (1785) egyes epizódjaira, tudomásunk szerint az orgiáknak nem volt halálos áldozata…” (Kovács Ilona: Marquis de Sade - Börtönévek)

“De Sade úr csak azt művelte, amit az egész világ.” Marquis de Sade

Marquis de Sade: Zeck Juli
Rendezte: Kovács András

Zeck Juli
2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Négy évet töltött a Vígszínház társulatában, majd a Kecskeméti Katona József Színház tagja volt 2009-től 2012-ig. Négy év szabadúszás után 2016-tól 2019-ig a Csokonai Színház tagja. Jelenleg szabadúszóként dolgozik.

Kovács András
Színész,Mensáros László-díjas, 2017-ben végzett a Kaposvári Egyetemen,két évig a Csokonai Színház tagja, jelenleg szabadúszó. 2018 óta a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjasa.

A Koan Színházi Transzfer előadása.
Támogatónk: SÍN Művészeti Központ

Ajánló


Vecsei H. Miklós és csapata József Attila és Pilinszky János életműve után most…

Kassai Lajos lovasíjász világbajnok bemutatója, Solymászbemutató, Fekete Sólymok Íjászcsapata, Sereghy törzs – Rozgonyi…