Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Skorpió

Skorpió

Kerékgyártó István új drámája, a Skorpió látlelet jelünkről és közelmúltunkról. A 2000 és 2025 között játszódó családtörténet, egy nagyvállalkozó és fiai sorsának prizmáján át megérthetjük a rendszerváltás máig ható ellentmondásosságát, amelynek sötét oldala a legújabb kori Magyarországra is árnyékot vet.

Jegytípusok


4 900 Ft - 8 900 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



Kerékgyártó István új drámája, a Skorpió látlelet jelünkről és közelmúltunkról. A 2000 és 2025 között játszódó családtörténeten, egy nagyvállalkozó és fiai sorsának prizmáján át érthetjük meg a rendszerváltás máig ható ellentmondásosságát, amelynek sötét oldala a legújabb kori Magyarországra is árnyékot vet. Király Ferenc és fiainak sorsa egyszerre idézi a nagy klasszikusokat és a kortárs popkultúrát: valahol a Lear király, a Keresztapa és az Utódlás háromszögében helyezhető el.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló darab Máté Gábor rendezésében kerül a Városmajor színpadára. Az Orlai Produkciós Iroda repertoárja alapvetően a kortárs művekre épül. A Skorpió a közélet iránt érdeklődő, a színházban a társadalmi kérdések boncolgatását és a szarkasztikus humort kedvelő nézők számára ajánlott.

Az előadás hossza 150 perc, egy szünettel.

ALKOTÓK:

Mészáros Máté
Ullmann Mónika
Schruff Milán
Járó Zsuzsa
Csonka András
Pataki Ferenc 

Író: Kerékgyártó István
Dramaturg: Török Tamara
Díszlettervező: Zöldy Z Gergely
Jelmeztervező: Kovács Andrea
Zeneszerző: Márta István
Plakáttervező: Csáfordi László
A rendező munkatársa: Dicső Dorka

Rendező: Máté Gábor
Producer: Orlai Tibor

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!