Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SONS OF APOLLO - KIP Winger

SONS OF APOLLO - KIP Winger

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 17. hétfő, 18:00

A Hammer Concerts és a BARBA NEGRA bemutatja:
SONS OF APOLLO BUDAPESTEN!


Nagyjából 2017 elején reppentek fel az első pletykák egy új, titkos, a Dream Theater soraiból is ismert Mike Portnoy (dob) és Derek Sherinian (billentyű) zenei projektjéről. Végül augusztus elsején a duo nyilvánosságra hozta a részleteket és bemutatta a SONS OF APOLLO-ra keresztelt formációt. 

A prog metal csapat sorait Mike és Derek mellett olyan nevek erősítik, mint a gitáros poszton található Ron "Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’ Roses), Billy Sheehan basszusgitáros (Mr. Big, The Winery Dogs) és Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen's Rising Force) énekes.

Psychotic Symphony címmel tavaly október 20-án pedig meg is jelent az új szupergroup bemutatkozó albuma. 

A hazai közönségnek pedig nem is kell sokat várnia, hiszen idén augusztusban a Barba Negra Track színpadán mutatkozik be a csupa sztár zenészt felmutató Sons Of Apollo - első, világ körüli turnéja során.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

komédia, szerencsejáték egy részben

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!