Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Soós Kati stílustanácsadó: Kívül-belül vonzón!

Soós Kati stílustanácsadó: Kívül-belül vonzón!

November 5-én, kedden 18 órától, SOÓS KATALIN szín- és stílustanácsadó, a Kívül-Belül Vonzó honlap tulajdonosa lesz a KMO Művelődési Ház vendége, Kívül-belül vonzón! című előadásával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 5. kedd, 18:00

Kati humorosan ad tanácsokat nőknek és férfiaknak egyaránt viselkedéskultúra, valamint öltözködés tekintetében. A szakember először az idei Kispesti Üzleti Találkozó előadója volt, de megnyerő tanácsai olyan nagy sikert arattak, hogy a látogatók és a szervezők ugyanarra a gondolatra jutottak, miszerint további tanácsokat hallgatnának tőle. Ezért kértük, a nagyobb nyilvánosság előtt beszéljen arról, miként öltözködjünk helyesen, milyen sminket tegyünk fel hétköznapra, vagy ünnepi eseményhez, mihez mit vegyünk fel és milyen alkalmakkor, hogyan viselkedjünk helyesen, milyen ruhát hordjunk a mindennapokban, vagy színházban. Arról is kaptunk és bizonyára most is kapunk képet, milyen amikor kihívóan viselkedik egy nő….
A fotókkal illusztrált előadás középiskolás diákoknak, fiatal és idősebb felnőtteknek egyaránt ajánlott!

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!