Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Sosem késő változtatni? Vágj bele, legyél kreatív szakember!
2

Sosem késő változtatni? Vágj bele, legyél kreatív szakember!

Milyen képességekkel kell rendelkeznie egy kreatív szakembernek? Mi alapján válasszunk művészi szakmát? Hogyan kell beindítani egy vállalkozást? Meghívott előadóink mutatják be a különböző kreatív szakmák nehézségeit és előnyeit, illetve a tárgytervezés fázisaiba is betekintést nyerhetünk. A megvásárolt jeggyel október 31-ig a kiállítás megtekinthető.  több

Moderátor: Pajor Juli (MOME)

Király Fanni a  SZUBJEKTÍV kiállításon látható tárgyak egyik alkotója osztja meg tapasztalatait vetítéses előadás formájában. Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek egy gyakorló ötvös iparművész munkamódszerébe a tervezéstől a műhelymunkán át az elkészült ékszerekig. Szó esik a képzési lehetőségekről, oktatási szintekről, az aranyművesség és a formatervező/ékszertervező közti különbségekről és átfedésekről. Végül megismerkedhetünk a Nagytétényi Kastélymúzeum évtizede működő Karácsonyfadíszítő programjába, hiszen a SZUBJEKTÍV kiállításon a művészek által készített egyedi karácsonyfadíszekből is láthatunk egy szép csokorra valót.
Sulyok Lonca idén szerezte alapszakos diplomáját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tervezőgrafika szakán, szeptembertől a mesterszakon folytatja tovább tanulmányait. Az előadás keretein belül elsőkézből tudhatjátok meg, hogy milyen az új tantervi rendszerben a szak felépítése, milyen kurzusokon, illetve órákon vett részt, valamint a féléves feladatokról és a diplomaportfólióról is bőven hallhattok majd. Betekintést nyújt a tervezés folyamataiba, többek között az első féléves média stúdiumok szakokon átívelő csapat és egyéni feladataiba, bővebben pedig egy hangvizualizációs kísérleti kiadványt fog bemutatni.

A beszélgetés moderátora Pajor Júlia lesz, aki szintén a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem mesterszakos hallgatója. Jelenleg desingelmélet szakon folytatja tanulmányait.

Ajánló


A három női főszereplő: Martine, a középkorú háziasszony, a bolondos Annie, és Micky,…

A hippikorszak legendás passiójátékaként is emlegetett amerikai rockmusical örökzöld dallamai a Pannon Várszínház…

A helyszín egy szállodai szoba, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges…