Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Spanyol Filmhét 2019 - A mások csendje

Spanyol Filmhét 2019 - A mások csendje

spanyol dokumentumfilm, 96 perc, 2018
spanyol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 1. péntek, 16:00

Rendező: Almudena Carracedo, Robert Bahar

szereplők: María Martín, José María Galante, Carlos Slepoy, Ana Messuti, Maria Servini

 

A legjobb dokumentumfilm Goya-díjával kitüntetett film Franco tábornok áldozatainak elhallgattatott küzdelméről szól. Az alkotók hat évig követték a Franco-kormány áldozatait és túlélőit, akik szembeszálltak a „feledés egyezményével”, és megszervezték az úgynevezett „argentin pert”. Az elkövetők egy 1977-es amnesztiatörvény nyomán büntetlenséget élveztek, ezért az ügyet a spanyol bíróságok nem voltak hajlandók befogadni. Ám Argentínában egy bíró az egyetemes joghatóság egyik alapelvére hivatkozva vállalta az esetet.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

zenés party két részben

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!