Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Stand Up, avagy Duma és Színház
5

Stand Up, avagy Duma és Színház

Rendhagyó előadás humoristákkal, színművészekkel és stílusokat összekötő konferansziéval. Szerelem, testiség és érzékiség szép sorait idézik Faludy György gyönyörű metaforáiból, Lőwy Árpád fekete humorából, Tóth Krisztina kínzó magányából, Utassy József konok szerelem-étvágyából, Örkény István fanyar humorából..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 19:00

Stand Up, avagy Duma és Színház

Rendhagyó előadás humoristákkal, színművészekkel és stílusokat összekötő konferansziéval. A szereplők politikai és altesti poénoktól mentes stand up műfajából, szép versekből és az irodalom pikáns humorából illesztik össze az est színes mozaik képét. Szerelem, testiség és érzékiség szép sorait idézik Faludy György gyönyörű metaforáiból, Lőwy Árpád fekete humorából, Tóth Krisztina kínzó magányából, Utassy József konok szerelem-étvágyából, Örkény István fanyar humorából és Erdős Virág játékos szófüzéreiből.

Őszinte gondolatoktól, mosolygós melankólián át a felszabadult nevetésig kanyarognak közönségükkel az érzelmek és humor hullámvasútján. Váratlan fordulatokkal játszanak, zenélnek és szórakoztatnak – mindvégig tagadva a régi népi becsípődést, miszerint az élet harc, az alagút schwartz.

Még érdekesebbé teszi az előadást, hogy mindkét stand-upos külföldi, ezért viccesen beszélni magyar. Noé született francia egy Toulouse melleti faluból, Kasai pedig rasta afro-amerikai Floridából.

Szereplők:

Stand Up:
Kasai Jnofinn USA
Noé Bex FRA

Sit Down:
Marton Gabriella
Borbély Ferenc

Lerendezte és felkonferálja: Hadnagy László

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!