Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Starmachine & Kovács Áron

Starmachine & Kovács Áron

Újabb Classic Starmachine Áronnal, Némóval, Szilivel és Adrival. Igazi házibuli hangulat igérkezik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 6. péntek, 22:30

Kovács Áron, Némó, Bűdi Szili zenekara a Tv2 Popdaráló című műsorban szerepelt. Azóta is a klubbok kedvence egyéni stílusával és feldolgozásaival !

A csapat tagjai külön-külön már bizonyítottak, hisz mindegyikük képzett zenész, és énekes. Együtt megbolondították a nézõket, fergeteges hangulatot teremtve, így nem volt kétséges, hogy együtt is maradnak, és tovább szórakoztatják a bulira, és igényes, élõ zenére vágyókat.

 

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!