Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SwingGirls

SwingGirls

A SwingGirls három jól képzett énekesnőből álló énekformáció, mely a swing varázslatos világába repíti el a hallgatóságot. Koncertjeiken – a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Postmodern Jukebox formációhoz hasonlóan – mai modern dalokat varázsolnak át a klasszikus jazz muzsika, az akusztikus hangzású leginkább a múlt század korai éveire jellemző swing világába.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 21. vasárnap, 19:00

Zenéjüket a népszerű modern slágerek múltidéző stílusban, az egyedi akusztikus hangzás, a többszólamú vokalitás és a sodró lendületű felszabadult örömzene jellemzi.

A SwingGirls egyedi vonzerejét a hosszú éveken át tartó közös munka által kialakult összeszokottsága, a többszólamúságban megtestesülő profizmusa, valamint a lányok személyes bája és kisugárzása testesíti meg.

Jelentős mérföldkő volt a zenekar életében A DAL 2022 c. műsorban való megmérettetés, ahová Kálmán Tamás Nagy a szívem c. szerzeményével jutottak be a lányok.

SwingGirls együttes tagjai:

Balássy Betty,
Wéber Helga,
Wéber Zsófia

Valamint a Stúdió 11 alapzenekara:

Zenekarvezető, gitár: Tóth Gyula
Zongora: Ifj. Rátonyi Róbert
Basszusgitár: Takács Donát
Dob: Boegán Péter
Szaxofonok, fuvola: Csejtey Ákos

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!