Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szabad a csók! Szalóki Ági: Karády koncert vaksötétben

Szabad a csók! Szalóki Ági: Karády koncert vaksötétben

Jótékonysági koncert a hangoskönyvekért és a látássérültekért a Bodor Tibor Kulturális Egyesület szervezésében.
Szalóki Ági koncertje előtt Frankó Csuba Dea a Spark Institute alapítója mesél nekünk arról, hogy hogyan tudjuk fejleszteni a felfedezés képességét magunkban...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 13. szerda, 19:00

Jótékonysági koncert a hangoskönyvekért és a látássérültekért a Bodor Tibor Kulturális Egyesület szervezésében.

Előfordult már veled, hogy úgy érezted változtatnod kell az életeden? Hogy kilépnél a megszokott mederből, új vizekre eveznél, munkahelyet, szakmát váltanál, vagy egyszerűen csak csinálnál valamit amit soha nem próbáltál?
És az előfordult már veled, hogy végül nem tettél semmit, csak álmodoztál tovább arról, hogy mennyi mindent szeretnél megvalósítani az életedben?
Nem vagy egyedül.

Mindannyian szeretjük a megszokott, biztonságos közegünket. Ragaszkodunk a jól begyakorolt élethelyzeteinkhez, a sokat használt reakcióinkhoz, az emberekhez, akik megerősítenek minket abban, amiben hiszünk. Szeretjük a komfortzónánkat.
A lelkünk mélyén közben mégis ott motoszkál valami nyughatatlanság. A vágy, hogy változtassunk, hogy haladjunk, hogy tovább lépjünk, hogy fejlődjünk.
Az álmaink megvalósításától a kényelem, a megszokás, a félelem tántorít el bennünket... Pedig az élet sok szempontból a komfort zónánk kívül kezdődik. Amikor elhagyjuk a megszokott tájakat, új élémenyekkel, új kihívásokkal, új tanulási helyzetekkel találkozunk. Ebből gazdagodunk, érünk, élünk.

Szalóki Ági koncertje előtt Frankó Csuba Dea a Spark Institute alapítója mesél nekünk arról, hogy hogyan tudjuk fejleszteni a felfedezés képességét magunkban. Azt az erőt, ami segít, hogy kilépjünk a régi sémákból és elinduljunk a fejlődés útján. Ez az erő támogat minket, hogy az út közben felmerülő nehézségeket megtanuljuk kezelni és a komfortzónánkon kívüli életet, a tanulást és a problémamegoldást kényelmes utazássá szelídíteni az életünkben.
És belemerülünk Szalóki Ági koncertjébe, amit vak sötétben fogunk végighallgatni. Lezárjuk azokat az érzékszerveinket, amelyekre a zene hallgatásához nincs szükségünk és megnyitjuk azokat, amik segítenek új távlatokat felfedezni, új mélységeket megtapasztalni a zenehallgatás élményében. Zongorán kíséri Helle Maximilian.

A koncert jegybevételét látássérültek részére hangoskönyvek készítésére és a Bodor Tibor által felolvasott hangoskönyvek minőségének javítására fordítjuk.

Támogatói jegy: 4 900 Ft erkély 1-2 sor (a VIP mögött) Fsz 3,4,5,6,7 sor
Normál jegy: 2900 Ft (a fennmaradó helyek)

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!