Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szabó Péter előadása – „Miért jó, ha rossz?”

Szabó Péter előadása – „Miért jó, ha rossz?”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 28. szerda, 18:00

Szabó Péter motivációs előadó, tréner és a több mint 50 ezer példányban elkelt többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője. Dolgozott pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált. Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Európa számos országában is tartott előadásokat és tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá, Válaszd a boldogságot!, Szokásaink fogságában, Merj! Nevess! Szeress!, Kinek éled az életed?, Először a fontosat!), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje, Idő=Élet). Brian Tracy szerint „Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.”

 

Tokaji előadásában Péter a körülmények és ahhoz való hozzáállásunk, valamint a nehézségekben rejlő lehetőségek állnak majd. A mögöttünk álló kihívásokkal bőven tarkított időszak megannyi változást és kérdést hozott mindannyiunk életébe, de amin minden körülmények között tudunk alakítani, az a nézőpontunk és reakcióink.

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!