Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


7 900 Ft - 8 900 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások



Vannak dalok, amelyek felidézik a magyar történelem jeles személyiségeit és eseményeit. A koncert ezekből nyújt át egy válogatást, melyek fő témája tisztelgés és főhajtás nemzeti identitásunk, hazaszeretetünk, az 1000 év magyar történelme és meghatározó személyiségei előtt.
A koncerten többek között hallható lesz: A zöld, a bíbor és a fekete, Európa, Mesélek a bornak, Nemzeti dal, Hazám, Nélküled, Honfoglalás,Egy szabad országért, Drága Hazám, Ha Erdély újra hív, Magyarország,  Ki szívét osztja szét, Magyar Golgota, Jöjjön el a Te országod,  Harangok dala,  Nem vagyunk még hozzád méltók/Nem kell olyan Isten, Oly távol vagy tőlem, Nincs más út, csak az Isten útja és természetesen a Szállj fel, szabad madár!
Ezek a dalok olyan fülbemászó slágerek, melyeket nemcsak az idősebb korosztály, hanem a fiatalok is ismernek és szeretnek!

Énekesek:
Varga Miklós
Nagy Szilárd
Molnár Ágnes
Ragány Misa
Réthy Zsazsa

Zenekar:
gitár - Szűcs Norbert / Kis Dávid
basszusgitár - Pál Gábor / Székely Tamás
billentyű, zongora - Benedekfi István / Magán Olivér
dobok - Várda Áron / Gudics Marcell

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!