Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szalon - Élőkép Színház

Szalon - Élőkép Színház

- szemelvények a Pirosruhások életéből -

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 29. szerda, 19:00

Fogadó-, vagy átjárószoba. Bensőséges, elegáns vagy humoros. Életre kelt női szobrok variálható vörös karimás jelmezükben különböző archetípusokként jelennek meg. Absztrakt gesztusaikkal újra és újraformálják önmagukat – dámából koldussá, piroskából farkassá, bogárból apácává, takarítónőből húsevő virággá alakulnak. Astor Piazzola bandoneónra írt lélekemelően disszonáns dallamaira és más atmoszféra-teremtő harmonikazenékre szőnek sorsokat, jelenítenek meg groteszk helyzeteket, vagy alkotnak váratlan térkompozíciókat.
 
Az előadás a Változás kapui című etűdben 2002-ben debütált Pirosruhások teljes estés új koreográfiája a híres argentin zeneszerző, Astor Piazzola bandoneónra írt lélekemelően disszonáns dallamaira.
 
Előadók: Luca Izabella, Tímár Dorka, Szalay Heni
Zene: Astor Piazzola
Zenei konzulens: Tankó Barnabás
Koreográfia, jelmez, díszlet- és fényterv: Bérczi Zsófia
 
Az előadás hossza 45 perc.

Az Élőkép Színház vizuális és interdiszciplináris színházi előadásokat, akciókat, és élő képzőművészeti alkotásokat valósít meg. Formai és tartalmi szempontból újszerű látásmód kifejezésére törekszik, amely során kép és forma, képzet és képzelet szerves egységet alkot előadó-művészettel, installációval.

Ajánlatunk


A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!