Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szandai Mátyás Quartet / BTF 2019
2

Szandai Mátyás Quartet / BTF 2019

E négy markáns, különböző zenei kultúrákból érkező egyéniség zenéjében egyaránt helyet kap a kompozíciós fegyelem, a virtuozitás, a latin-amerikai temperamentum, a könnyedség és az elegancia.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 16. kedd, 20:00

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2019: Szandai Mátyás Quartet
Lemezbemutató koncert, 90 perc, 2019

Rendező: Budapesti Tavaszi Fesztivál

Szandai Mátyás, a kiemelkedő kvalitású magyar bőgős hosszabb ideje Párizsban él és dolgozik. Ott került kapcsolatba Nelson Veras brazil származású gitárossal, azzal az őstehetséggel, akit 14 évesen Pat Metheny fedezett fel. Aztán a sors összehozta további két kitűnő zenésszel, egyikük a kubai tenorszaxofonos, Ricardo Izquierdo, a másik a szenzációs francia autodidakta dobos, Fabrice Moreau, aki korábban festőként vált ismertté.

E négy markáns, különböző zenei kultúrákból érkező egyéniség zenéjében egyaránt helyet kap a kompozíciós fegyelem, a virtuozitás, a latin-amerikai temperamentum, a könnyedség és az elegancia. Megalakulása után a csapat intenzív munkába kezdett, s a BMC Records számára 2018 nyarán rögzítették debütáló lemezük anyagát.

Ajánlatunk


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!