Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SZEEG Quartet: Screams and Dreams

SZEEG Quartet: Screams and Dreams

Eichinger Tibor és Gavallér Csaba a 90-es évek óta zenél együtt különböző formációkban, 2016-ban pedig Eged Mártonnal kiegészülve megalapították az EEG triót. A csapat időnként egy-egy szólistával kiegészülve is koncertezik, ilyenkor a tagok neveinek kezdőbetűiből alkotott eredeti zenekarnév is kiegészül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 24. szerda, 20:00

 Közreműködik:

    Szapudi István - elektromos és akusztikus gitár
    Eichinger Tibor - elektromos gitár
    Eged Márton - basszusgitár
    Gavallér Csaba - dobok

Eichinger Tibor és Gavallér Csaba a 90-es évek óta zenél együtt különböző formációkban, 2016-ban pedig Eged Mártonnal kiegészülve megalapították az EEG triót. A csapat időnként egy-egy szólistával kiegészülve is koncertezik, ilyenkor a tagok neveinek kezdőbetűiből alkotott eredeti zenekarnév is kiegészül.

Jelen esetben a vendégszólista a 25 éve az Egyesült Államokban élő gitáros, Szapudi István, aki egészen fiatalon, még 1989-ben, első helyezést ért el a Magyar Rádió jazz-szólista versenyén. István a kilencvenes években költözött az Államokba, ahol folyamatosan képezte magát tovább, chicagói tartózkodása idején még az Art Ensemble of Chicago tagjaival is lehetősége nyílt együtt játszani. Tavaly nyáron volt első ízben az EEG trió vendége néhány koncert erejéig, majd az így immár SzEEG Quartet névre hallgató formáció stúdióban is rögzített jó pár számot – köztük az egyes tagok által komponált szerzeményekkel, illetve közös szabad improvizációkkal. Ebből az anyagból állították össze idén a most megjelenő Screams and Dreams című albumukat.

Szapudi István és Eichinger Tibor a Föld két átellenes pontján élnek – egyikük Hawaii-n, másikuk Budapesten – s zenei felfogásuk is máshol gyökerezik, ebben a produkcióban mégis harmonikus zenei egységet alkot István szenzitív, visszafogottabb játéka és Tibor eklektikus, intenzív megközelítése. A lemez címe utal a létrejött zenei anyag organikus kettősségére, melyben a hagyományos formájú, kötött tempójú számok mellett a tagok szívesen kísérleteznek az interaktív szabad zenélés lehetőségeivel is, melyhez az Eged Márton és Gavallér Csaba alkotta összeszokott ritmusszekció adja az inspiráló alapokat.


Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!