Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál - Bernáth Ferenc

Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál - Bernáth Ferenc

Bernáth Ferenc koncertje
Szeged International Guitar Festival
 több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 21. hétfő, 18:30

 

Bernáth Ferenc koncertje
Szeged International Guitar Festival

 

Bernáth Ferenc gitárművész-gitártanár-zeneszerző, a művészettudományok doktora (PhD) rendszeresen koncertezik klasszikus gitáron szólóban, és duóban gitár, fuvola, hegedű, zongora vagy ének társaságában, valamint szimfonikus zenekarok szólistájaként. Széles repertoárjában megszólalnak a komolyzenei műveken túl, jazz, latin, flamenco és népzene is. Nemzetközi Fesztiválok rendszeres meghívott művésze, díjazottja. Több CD, DVD, Magyarországi és külföldi Rádió és TV felvétel közreműködője. Egyedi virtuóz technikájának és a különböző zenei stílusokban való otthonos mozgásának köszönhetően több nemzetközi komolyzenei, jazz és világzenei projektek megvalósítására kap felkéréseket. Rendszeresen kap felkéréseket kortárs zeneművek bemutatására. Zeneszerzői tevékenységet folytat, több népdal ihlette művet is írt. Rendszeresen kap meghívásokat gitárversenyekre zsűritagként és mesterkurzusok tartására. Különös tekintettel odafigyel a fiatal tehetségek felkarolására és a jótékonysági, karitatív tevékenységre. 2008- 2017 között növendékei 55 dobogós helyezést értek el nemzetközi és magyarországi gitárversenyeken, zenei fesztiválokon.



Concert de Bernáth Ferenc
Szeged International Guitar Festival

Ferenc BERNÁTH réalise régulièrement des performances en solo ou en duo, accompagné par la flûte, le violon, le piano ou la voix. Il est aussi soliste dans de grands orchestres symphoniques.

Son répertoire musical classique s’est élargi aux styles jazz, flamenco et musique folk.

Artiste invité dans divers festivals internationaux, il a obtenu de nombreux prix tout au long de sa carrière et s'est vu proposer plusieurs fois de travailler sur des projets internationaux en raison de sa technique virtuose et de sa capacité à jouer différents styles musicaux.

 

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!