Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szepes Mária irodalma:Titkos történetek I.(Bodor Böbe felolvasószínháza)

Szepes Mária irodalma:Titkos történetek I.(Bodor Böbe felolvasószínháza)

Szepes Mária Irodalma
TITKOS TÖRTÉNETEK I.
Emberek és jelmezek
emlékek kakofóniája

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 20. vasárnap, 16:00

Bodor Böbe felolvasó estje
vendég: Almási Csaba

A magyar és nemzetközi spirituális élet nagyasszonya és sokak tanítómestere, könyveit ezrek olvassák és gyűjtik. A Szepes Mária Alapítvánnyal ápolt kíváló kapcsolatom, az általuk alapított és részemre elsőként átadott Szepes Mária díj, a Vígszínházban bemutatott és hosszú éveken át nagy sikerrel és teltházzal játszott (Venczel Vera csodálatos és feledhetetlen alakításában) színpadi átiratom és rendezésem a Vörös Oroszlán c. előadás adott alapot arra, hogy Mária szellemi örökségét ápolva és hirdetve egy újabb küldetésemet teljesítsem.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!