Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szereted-e még?

Szereted-e még?

Szereted-e még?
Szécsi Pál emlékest Gergely Róberttel

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 13. szerda, 19:00

Van kedvük egy varázslatos, zenés időutazáshoz? A nagyérdemű jóvoltából országos sikerűvé avatott „Szereted-e még?” című Szécsi Pál-emlékkoncerten a fájóan fiatalon eltávozott ikon olyan legendássá vált slágereit idézi fel Gergely Róbert Önökkel közösen, mint a „Csak egy tánc volt”, a „Violák”, az „Én édes Katinkám” „Karolina”, „Gedeon bácsi”, „Két összeillő ember” vagy a Szeretni bolondulásig”.

A Szécsi Pál művészi-szellemi hagyatékának ápolását kötelességének érző színművész-énekes produkciója során számtalan személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb érdekesség-kulisszatitok is látható, hallható lesz.

Közreműködik a Studio 11 zenekar Rátonyi Róbert vezetésével.

Ajánlatunk


Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!