Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szilvásvárad Masters Nemzetközi Díjugrató Verseny - Napijegy

Szilvásvárad Masters Nemzetközi Díjugrató Verseny - Napijegy

2022.07.28-31. Szilvásvárad, CSI3*-W, CSIU25, CSIJ, CSIYH1*, CSI1*, CSIP Nemzetközi Díjugrató verseny.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 31. vasárnap, 9:00

Szilvásvárad Masters Nemzetközi Díjugrató Verseny - Napijegy

A 2021-ben megálmodott Szilvásvárad Masters versenysorozat három lovassport szakágat fog össze, a fogathajtás és a díjlovaglás mellett nagy hangsúlyt fektetve a díjugrató szakágra is. A sorozat célja, hogy Szilvásváradot ismét bekapcsolja a világ lovassport vérkeringésébe, 2022-re valósággá vált.

Az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad a világ második legnagyobb ménese, mely a lipicai fajta tenyésztéséért felelős. A fajta számtalan világhírű egyedét tenyésztette ki a gazdaság 1952-es megalapítása óta. A tenyésztés mellett számos nemzetközi lovassport versenyt rendezett a múltban, melyet világszinten is nyomon követtek, köztük az 1984-es négyesfogathajtó világbajnokságot is. Története azonban sokkal korábbra nyúlik vissza, ugyanis a régészek a lovaspálya helyén 3000 esztendős bronzkori lovas szobrokat találtak. Stadionja 6300 néző befogadására alkalmas. Európa egyik legnagyobb területű négyévszakos talajjal rendelkező versenypályája és melegítőpályája fogadja a versenyzőket.

A festői környezetben, a Bükk kapujában található versenyhelyszín nagy népszerűségnek örvend: hazai szinten rekordszámú nevezéssel zárt számos verseny a 2021-es szezonban. A nemzetközi versenysorozat első évében több mint 20 nemzet 260 lova és lovasa mérte össze tudását az európai színvonalú arénában, amit többezer néző követett.

2022-ben Szilvásvárad ismét megnyitja kapuit a világ legkiválóbb díjugratói előtt háromcsillagos szinten.

A fogathajtó versenyszámok mellett lovastorna és díjlovas bemutatók színesítik a programot.

Ajánlatunk


romantikus vígjáték két részben

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye,…

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!