Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szilvásvárad Masters Nemzetközi Fogathajtó Verseny - Napijegy

Szilvásvárad Masters Nemzetközi Fogathajtó Verseny - Napijegy

2022.07.14-17. Szilvásvárad CAI3*-H1,H2, CAI3*-H4 WCupQ Nemzetközi Fogathajtó verseny a szombati versenynapon a belépés ingyenes.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 17. vasárnap, 9:00

Szilvásvárad Masters Nemzetközi Fogathajtó Verseny

A szombati versenynapon a belépés ingyenes.

A 2021-ben megálmodott Szilvásvárad Masters versenysorozat három lovassport szakágat fog össze, a díjlovaglás és díjugratás mellett nagy hangsúlyt fektetve a már jól ismert fogathajtó szakágra is. A sorozat célja, hogy Szilvásváradot ismét bekapcsolja a világ lovassport vérkeringésébe, 2022-re valósággá vált.

Az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad a világ második legnagyobb ménese, mely a lipicai fajta tenyésztéséért felelős. A fajta számtalan világhírű egyedét tenyésztette ki a gazdaság 1952-es megalapítása óta. A tenyésztés mellett számos nemzetközi lovassport versenyt rendezett a múltban, melyet világszinten is nyomon követtek. Története azonban sokkal korábbra nyúlik vissza, ugyanis a régészek a lovaspálya helyén 3000 esztendős bronzkori lovas szobrokat találtak.

Szilvásvárad nagy hagyományokkal rendelkező fogathajtó versenyhelyszín, amely 2022-ben újra a nemzetközi szintű fogathajtókat várja. A 1984-es négyesfogathajtó világbajnokság történelmi pillanatai után a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont stadionja, valamint az új maratonpálya a sport XXI. századi igényeinek minden aspektusában megfelelő.

A 2021-es évben először megrendezett Masters versenysorozat fogathajtó versenye elsöprő sikert aratott: a versenyen 99 fogat mérte össze tudását. A Bükk világra szóló panorámájában épült maratonpályája és Európa egyik legnagyobb és legmodernebb lovas stadionja már bizonyított: többezres nézőközönsége előtt került megrendezésre, magas számú nevezővel és kiváló visszajelzésekkel. 2022 nyarán megnyílik az út, hogy Szilvásvárad lovaspályáján ismét legendák szülessenek.

A fogathajtó versenyszámok mellett lovastorna és díjlovas bemutatók színesítik a programot.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!