Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szinetár - Szalóki - Náray: Óév-búcsúztató koncert

Szinetár - Szalóki - Náray: Óév-búcsúztató koncert

Náray Erika, Szalóki Ági és Szinetár Dóra 2019 nyarán léptek először együtt színpadra. Teltház volt, és óriási siker. A három énekesnő a közös fellépést követően úgy döntött, együtt búcsúztatják az évet az Uránia színpadán.
Zárjuk velük az évet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 19:00

 

Egy nappal szilveszter előtt repüljünk velük a zene szárnyán Kubába, Mexikóba vagy éppen Izraelbe!

Az ismert világslágerek mellett olyan dalok is helyet kapnak a műsorban, amelyek a nyári válogatásban nem szerepeltek, és amelyeket talán először hall majd a magyar közönség.

Három énekesnő, öt zenész, számtalan hangszer, sokféle stílus. Egy koncert, ahol jól megfér egymás mellett a magyar, a cigány, a zsidó, a spanyol, az arab és ki tudja még, mely népek népzenéje. Igazi zenei csemege, a stílusok kavarodása, egybefonódása. A világ zenéje. VILÁGZENE. És … egy kis meglepetés!

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!