Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SzínMűveletek: Helka

SzínMűveletek: Helka

Tündérek, varázslók, manók és boszorkányok - ráadásul a Balatonnál! Melyik kisiskolás fantáziáját ne mozgatnák meg ezek a csodalények? Ám, amikor arról van szó, hogy egy könyvvel a kezükben leüljenek a kanapéra, mintha fintorognának kicsit a sok oldal láttán. De mi történik, ha a közös játék segít kinyitni a képzelet világának kapuját?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 11:00

SzínMűveletek - Helka

Tündérek, varázslók, manók és boszorkányok - ráadásul a Balatonnál! Melyik kisiskolás fantáziáját ne mozgatnák meg ezek a csodalények? Ám, amikor arról van szó, hogy egy könyvvel a kezükben leüljenek a kanapéra, mintha fintorognának kicsit a sok oldal láttán. De mi történik, ha a közös játék segít kinyitni a képzelet világának kapuját? Nyulász Péter Helka című nagysikerű regényéhez készítettünk ráhangoló foglalkozást. Az együtt eltöltött idő alatt a gyerekek játszva tanulnak a Balatonról és a tó keletkezésének legendáiról, kis csapatokban megszerzik a szükséges varázsképességeket, és megküzdenek a gonosz boszorkánnyal. Azt is megsúghatjuk: Helka és Csiperke megjutalmazzák szorgos segítőiket… Ám az igazi kaland majd a könyvvel kezdődik! (A foglalkozást a regényt még nem ismerő gyerekeknek ajánljuk.)

Időtartam: 70 perc
Korosztály: 9-11 év
Maximális létszám: 15 fő
A foglalkozást vezetik: Zétényi Lina (II.), Hlinyánszky Doma (II.), Mlynarik Julcsi (II.)
Helyszín: Nádasdy terem (Vas utca 2/c, aulában ruhatár mellett jobbra az ajtón át)

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!