Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SzínMűveletek: Varázsbab

SzínMűveletek: Varázsbab

Mindannyiunk zsebében ott lapul egy varázsbab, ha tudunk róla, ha nem. Akinél a varázsbab van, az vidám, kitartó, és még a hétfejű sárkány ellen is van mersze kiállni. Na de mi van akkor, ha nem találjuk őket?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 4. szombat, 11:00

VARÁZSBAB

Mindannyiunk zsebében ott lapul egy varázsbab, ha tudunk róla, ha nem. Akinél a varázsbab van, az vidám, kitartó, és még a hétfejű sárkány ellen is van mersze kiállni. Na de mi van akkor, ha nem találjuk őket?
Egy reggel hűlt helye a baboknak. Vajon hova tűntek? Ki vagy mi vitte el? Hogyan tudjuk visszaszerezni? Arra hívunk benneteket, hogy együtt, közös erővel derítsük ki, mi történt velük és találjuk meg őket! Hegyeken, völgyeken, vizeken át… megküzdünk a gonosz boszorkánnyal, versenyt futunk az idővel, megtanulunk egy varázsigét és közben új barátokkal találkozunk.
Ha minden akadályt leküzdöttünk, varázsbabbal a zsebünkben térhetünk haza, amiben jókedvünk, erőnk és bátorságunk lapul. És még mi minden! Csupa kincs, amire szükségünk van ahhoz, hogy boldogan éljünk, míg meg nem halunk.

Közel másfél órás drámafoglalkozás 6-8 éves gyerekeknek.
Időtartam: 90 perc

Drámainstruktorok: Fahn Rebeka, Unger Judit, Zétényi Karolina

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!