Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SzínPro

SzínPro

Rendszeres dráma-játszóház felnőtteknek

A foglalkozás vezetői: Fodor Fanni és Szepes Anna

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 19:30

A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős drámainstruktor hallgatói, a SzínMűVeletek műhely keretein belül új programsorozatot indítanak. Az alkalmak során különböző típusú drámajátékos gyakorlatokkal dolgozunk; improvizációs-, ön- és társismereti-, koncentrációs- és csoportépítő feladatok várnak a résztvevőkre.

 Azoknak akik felnőttek, és azoknak akik örök gyerekek. Azoknak akik voltak már ilyesmin, és azoknak akik soha nem hallottak még hasonlóról. Azoknak akik kíváncsiak, és azoknak akiknek csak a barátjuk kíváncsi. A színházkedvelőknek, a színházba még nem járóknak, a vidékieknek, a pestieknek, az unatkozóknak, és az elfoglaltaknak, de főleg azoknak, akik szerint nem csak a gyerekek játszanak. Pont neked!

A két órás alkalmakra kéthetente pénteken kerül sor 19.00-21.00 között. Kényelmes ruházat ajánlott.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!