Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora

SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora

Hölgyeim és uraim! Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: a két nagyszerű művész legemblematikusabb musical- és operett szerepeinek gyöngyszemei, utánozhatatlan bájjal átszőtt sanzonok, örökbecsű kuplék és természetesen nagyívű duettek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 19. péntek, 19:00

MAHÓ ANDREA Jászai-, Emerton- és Artisjus-díjas énekes-színművésznő hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte védjegyévé vált az elmúlt két évtizedben. Pályája során maradandót alkotott a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház, valamint a Pesti Magyar Színház produkcióiban is. A teljesség igénye nélkül olyan világhírű musicalek főszerepeit alakította sikerrel, mint a Rómeó és Júlia, a West Side Story, Az operaház fantomja vagy a Szépség és a szörnyeteg, mindamellett az operett műfajában is otthonosan mozog.

SZABÓ P. SZILVESZTER Jászai- és Artisjus-díjas színművész-énekes, 1996 óta a Budapesti Operettszínház tagja, ahol szinte az összes nagysikerű musical főbb szerepeit eljátszotta. 22 évesen kapta meg a Halál karakterét az Elisabeth című musicalben, amely azóta is elválaszthatatlan a nevétől. Emlékezetes alakítást nyújtott továbbá - szintén a teljesség igénye nélkül - az Elfújta a szél, a Rudolf, a Mozart!, a Rebecca, a Jövőre, Veled, itt! vagy a Rómeó és Júlia c. produkciókban. A Karinthy Színházban több prózai szerepben is láthattuk, rendszeresen vendégszerepel vidéki nagyszínházakban, s több rendezése is sikerrel fut szerte az országban.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A VSG Táncszínház előadása A látványos zenés-táncos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű és kedves Csipkerózsika, és természetesen a daliás herceg is. Klasszikus zenei kísérettel, táncművészek előadásában találkozhatunk a közismert karakterekkel. Egyes jelenetek a nézőtéren a közönség bevonásával interaktívan zajlanak.

Ajánló


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!